Rijschool slagingspercentage

24 maart 2020

Wat is het slagingspercentage van een gemiddelde rijschool?

Het slagingspercentage van jouw rijschool vind je op de site Rijschoolzoeker. Daar heeft het CBR de slagingspercentages van alle rijscholen verzameld.

Rijschool slagingspercentage

 

 

Zo kun je jouw rijschool goed vergelijken met andere.

Kies altijd een rijschool met goed slagingspercentage.

Het gemiddelde slagingspercentage in Amsterdam is op 24 maart 2020 is dan op 43 procent. Rijschool Company steekt met kop en schouders boven uit met 67 procent.
Rijschool Company heeft dan ook 52 afgenomen examen afgelopen jaar. Controleer ook de aantal afgenomen examens per rijschool want sommige rijscholen hebben meerdere inschrijfnummers bij het CBR of gebruiken in samenwerking één of meerdere rijschoolnamen.

Kijk daarbij ook naar het gemiddelde slagingspercentage van de examenplaats bijvoorbeeld Amsterdam waar je gaat afrijden en als jouw rijschool in een landelijke organisatie werkt, check dan zijn slagingspercentage in jouw examenplaats want dat kan wel is verschillen.

Let op: het slagingspercentage zegt niet alles over een rijschool. Check bijvoorbeeld ook of de rijschool een leskaart gebruikt, waarop jij je eigen vorderingen kunt volgen. Vraag natuurlijk vrienden en familie naar hun ervaringen met rijscholen.

Rijschool Company

Vraag hier je gratis proefles aan!
Voer je gegevens in en we nemen snel contact met je op.