BOVAG rijschool
Bij een BOVAG rijschool krijg je die zekerheid!

 

 

Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier. maar rijlessen zijn een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent.

BOVAG rijscholen moeten voldoen aan een strenge gedragscode.

Welke zekerheden biedt een BOVAG-rijschool?


Transparantie staat voorop
Wij houden je vorderingen bij op een {digitale) leskaart. Zo kun je altijd zien waar je staat in je rijopleiding. Onze lesprijs gaat altijd uit van 90 minuten, tenzij we nadrukkelijk anders vermelden.


De beste instructeurs
Op de instructeurs bij een BOVAG-rijschool kun je vertrouwen. Ze worden door justitie gescreend op hun gedrag in het verleden, je kunt dus met een gerust hart bij ze in de auto stappen. Daarnaast hebben ze altijd alle juiste bevoegdheden om les te mogen geven. BOVAG controleert hier streng op.

Zo veel mogelijk dezelfde instructeur
Tijdens je rij-opleiding krijg je zo veel mogelijk dezelfde instructeur. Dat is fijn, want als een instructeur jou kent, kan hij of zij jou beter lesgeven. Deze instructeur zal, als je dat wilt, ook meerijden met het praktijkexamen.

De beste voorbereiding voor je praktijkexamen
Wij geven les conform de door BOVAG en het CBR opgestelde Rijprocedure. Daarin is precies vastgelegd wat je moet leren en waar de examinator je op toetst. Zo kom je tijdens het praktijkexamen nooit voor verrassingen te staan.

Nette lesauto
Onze lesauto(s) zijn altijd goed onderhouden volgens fabrieksspecificaties, netjes en opgeruimd. Uiteraard zijn al onze auto's geheel rookvrij.

Slagingspercentage
Het slagingspercentage van een BOVAG-rijschool is altijd rond het gemiddelde van de regio. Ons slagingspercentage staat gepubliceerd op de website rijschoolgegevens.nl. Natuurlijk kun je ons er ook altijd naar vragen.

De BOVAG-lesvoorwaarden en -lesovereenkomst
Wij hanteren de BOVAG-lesvoorwaarden, die zijn afgestemd met de ANWB en Consumentenbond. Deze voorwaarden beschermen jouw rechten, en die van ons. Wij gebruiken ook altijd een BOVAG­ lesovereenkomst. Daar staat precies in wat je met ons hebt afgesproken en zo weet je wat je van ons kunt verwachten.
Altijd een plek voor je klachten
Gebeurt er onverhoopt iets waarmee je het niet eens bent? Dan kun je gratis BOVAG Bemiddeling aanvragen. Kom je er daarmee niet uit? De Geschillencommissie Rijopleidingen is een onafhankelijk en onpartijdig orgaan waarbij zowel consumentenorganisaties als BOVAG betrokken is. Je krijgt dus altijd ondersteuning bij klachten.

Gedragscode BOVAG Rijscholen - www.bovag.nl/rijles - versie januari 2020

 

Voor meer informatie neem dan contact op met Rijschool Company

 

Vraag hier je gratis proefles aan!
Voer je gegevens in en we nemen snel contact met je op.