Haal bij Rijschool Company snel je rijbewijs in Amsterdam

Jong en oud kan bij Rijschool Company in Amsterdam snel leren autorijden. Wij bieden flexibele lestijden, persoonlijke begeleiding en lessen waarbij jouw kennen en kunnen centraal staan. Sinds 2011 is het ook mogelijk om al als je 16,5 jaar oud bent met rijlessen te beginnen. Je kunt dan al op je 17e rijexamen doen. Slaag je, dan rijd je een jaartje onder begeleiding.

2toDrive

Jong geleerd is oud gedaan. Het is tegenwoordig mogelijk om al vroeger aan je rijbewijs te beginnen, zodat je op je 17e je rijbewijs al in je zak kunt hebben. Dit werkt helemaal hetzelfde als op je 18e beginnen. Je doet eerst je theorie. Dat kan vanaf 16 jaar. Als je geslaagd bent, begin je met je praktijklessen. Vanaf je 17e mag je je rijbewijs halen. Je rijdt dan tot je 18e onder begeleiding. Ben je je 18e verjaardag gepasseerd, dan heb je de volledige bevoegdheid om met de auto op stap te gaan.

Neem contact op.

Snel je rijbewijs halen bij Rijschool Company in Amsterdam

Plan een proefles in Amsterdam

Iedereen die zijn theorie-examen heeft gehaald, mag beginnen aan zijn autorijlessen in Amsterdam. We starten met een proefles, waarbij we een inschatting maken van hoeveel lessen je nodig gaat hebben. We stellen een uitgebreid lesplan op. Je kunt dan bijvoorbeeld 36 uur les volgen in 36 maanden.

Tussentijdse toets

Als je wilt, kun je halverwege je lessen een tussentijdse toets doen. Deze geeft je de mogelijkheid bekend te worden met de examenprocedure. Dit is voor veel leerlingen een grote stap richting slagen. Tijdens deze toets kun je vrijstellingen krijgen voor onderdelen van het eindexamen, zoals manoeuvres.

Neem contact op.

Vraag hier je gratis proefles aan!
Voer je gegevens in en we nemen snel contact met je op.