Haal je rijbewijs bij onze autorijschool in Amsterdam

Rijschool Company begon 3 jaar geleden als Amsterdamse autorijschool. Wij genieten nu dagelijks van de voortgang die onze leerlingen bij ons maken. Wil jij ook leren autorijden? Een goed idee. Met een rijbewijs op zak heb je veel meer vrijheid. Je rijdt zo naar prachtige plekjes die anders moeilijk te bereiken zijn. Nooit meer vertraging met het ov.

Je rijlessen nog gemakkelijker plannen met de rijles-app

Rijschool Company rijles appSinds kort biedt Rijschool Company je een handige app, waarmee je nog gemakkelijker rijlessen regelt. Je hebt hiermee overal toegang tot je planning en weet dus precies waar en wanneer je wordt opgehaald. Nieuwe afspraken maken gaat heel gemakkelijk.

Ook zie je in deze app hoe het staat met je vorderingen, hoe ver je bent met je theorie en wat de status is van je betalingen. Die laatste kun je zo nodig meteen doen.

Download de app:
iOS
Android

Je gaat naar links, er komt iemand van rechts. Wie heeft er voorrang?

Vakkundige rijles in een nieuwe VW Polo

Je leert bij ons rijden in een veilige, comfortabele Volkswagen Polo. Wij vertrouwen in de kracht van de leerling, en geven je dus de ruimte en het geduld dat je nodig hebt om op jouw tempo te leren rijden. Onze ervaring is dat het zo het snelst gaat. Je hebt online toegang tot al je informatie, waaronder je planning, betalingen, vorderingen en theorie.

Faal- en rijangst
Wij zijn gediplomeerd in het lessen van mensen met faalangst en rijangst. Ons slagingspercentage is daardoor hoog. Tussen de 75 % en de 80% slaagt in zijn eerste examen.

Wil je een vrijblijvende proefles? Boek hem nu.

Bovag Rijschool

Begin je aan je rijopleiding? Start dan met het kiezen van een goede, betrouwbare
rijschool in Amsterdam. BOVAG-rijscholen hebben twee pluspunten;
 

1. Alle BOVAG-rijscholen en hun instructeurs worden periodiek op 9 punten gecheckt.
2. Alle instructeurs zijn bevoegd en hebben een VOG (Verklaring Omtrent Ggedrag)


Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.

Neem contact op.

Een goede autorijschool voor Amsterdam en omstreken.

Vraag hier je gratis proefles aan!
Voer je gegevens in en we nemen snel contact met je op.