Rijles Amsterdam

Rijles in Amsterdam

Wil je beginnen met het behalen van je rijbewijs? Je begint met het afnemen van een rijles in Amsterdam bij Rijschool Company. Wij hebben een duidelijk doel: jou veilig, deskundig, snel en voordelig helpen jouw autorijbewijs te halen. Dit is dan ook de reden dat wij een rijles pakket in Amsterdam aanbieden dat precies aansluit op jouw wensen. In onze super degelijke, luxe lesauto voel je veilig en snel op je gemak in het Amsterdamse verkeer. Met Rijschool Company kies je voor de leukste weg naar je rijbewijs!

rijles amsterdam

Perfecte rijles pakket in Amsterdam

Zoals al eerder genoemd, heeft onze rijschool een duidelijk doel. Het helpen bij het behalen van je rijbewijs. Onze rijschool begint altijd met een voordelige proefles, waarin we bekijken hoeveel lessen je nodig zult hebben voor het behalen van je rijbewijs. Wij adviseren je een bepaalde lespakket aan de hand van deze proefles. Je kunt bij ons per les instappen en afrekenen of je kunt beginnen met een voordelige rijles strippenkaart in Amsterdam.

Halverwege de cursus kiezen wij een moment voor een tussentijdse toets. Tijdens deze toets doe je alvast examen in de bijzondere verrichtingen, zodat je deze niet meer hoeft te doen tijdens je praktijkexamen. Vervolgens kijken wij of je klaar bent voor het aanvragen van je praktijkexamen.

rijles amsterdam
rijles amsterdam

Direct een rijles in Amsterdam inplannen?

Wil je direct een rijles in Amsterdam inplannen? Geen probleem. Een losse les van 60 minuten is al vanaf €43,- Of wil je direct een pakket afsluiten voor je rijlessen? De tarieven van een basispakket zijn bij ons vanaf € 999,-. Bij de pakketten bieden wij speciale korting mogelijkheden. Benieuwd? Bekijk direct onze tarieven en schrijf je direct een voor een rijles in Amsterdam.

Vraag hier je gratis proefles aan!
Voer je gegevens in en we nemen snel contact met je op.