Kan ik zelf mijn praktijkexamen inplannen?

19 maart 2020

Even een leuk weetje!

Soms krijg ik de vraag of het mogelijk is om zelf een praktijkexamen in te plannen bij het CBR zonder tussenkomst van een rijschool. Dit is mogelijk alleen raad ik dit niet aan.

 

Kan ik zelf mijn praktijkexamen inplannen?

Een rijschool die is aangesloten bij de BOVAG, zoals Rijschool Company, weet precies wat de norm is voor een rijprocedure om te slagen voor je examen. Het is daarom ook verstandig om via een rijschool je examen aan te vragen, lessen te volgen en de rijprocedure door te nemen om zo goed voorbereid aan je examen te beginnen.

Mocht je het nou toch wel willen? Dan zal je een lesauto moeten huren om je examen mee te kunnen doen. Dit kan echter niet bij Rijschool Company. Dat heeft niks met geld te maken, maar met het feit dat Rijschool Company daar niet de capaciteit voor heeft. Rijschool Company, gevestigd in Amsterdam, staat namelijk voor het zeer goed opleiden van kandidaten en niet voor een lesauto verhuurbedrijf.

Tip: misschien kan je een lesauto huren bij een verhuurbedrijf als je er helemaal van overtuigd bent dat je er helemaal klaar voor bent en je chagrijnige instructeur niet meer kan luchten of zien of je rijschool failliet is tegen het einde van je opleiding.

Rijschool Company

 

 

Vraag hier je gratis proefles aan!
Voer je gegevens in en we nemen snel contact met je op.