Veilig autorijles hervatten.

Rijschool Company acht de volgende huisregels tijdens Corona om weer rijles te kunnen nemen vanaf 11 mei 2020 om de kans zo klein mogelijk te maken voor besmettingen;

In het lesvoertuig mogen maximaal twee mensen zitten – de leerling en de rijinstructeur. 

Veilig autorijles hervatten.

-Contact met andere leerlingen moet te allen tijde worden voorkomen. Aanbevolen wordt om lessen te starten vanaf een afgesproken ontmoetingspunt in Amsterdam waar openbaar vervoer of met de fiets makkelijk te bereiken is. 

-Tussen twee lessen met twee leerlingen moet er altijd een pauze zijn van minimaal tien minuten, om het voertuig goed te ventileren en te desinfecteren door de instructeur met 70% isopropanolalcoholdoekjes of schoonmaakalcohol van 70 % (IPA) in andere vorm.

- Bedieningsmiddelen (deurhendels, stuur, versnellingspook, handrem, spiegels, hoofdsteun, sluiting veiligheidsgordel, stoelknoppen, touchscreen, etc.) worden door de instructeur na elke leerling gedesinfecteerd met 70% isopropanolalcoholdoekjes of schoonmaakalcohol van 70 % (IPA) in andere vorm.

- Aanvullend kunnen leerling en instructeur zelfstandig besluiten om een eenvoudig soort mondkapjes te dragen en handschoenen. Leerlingen moeten zelf zorgdragen voor deze beschermingsmaterialen als ze die willen dragen.

- Vermijd fysiek contact, houd onderling tenminste 1,5 m afstand buiten de auto;

- Na de les de auto verlaten en buiten de auto aanvullende instructies geven, afspraken maken, etc.  

Rijschool Company is in samenwerking met de RIVMBovag en het CBR is tot deze huisregels gekomen.

Vriendelijke groet,

Rijschool Company

Vraag hier je gratis proefles aan!
Voer je gegevens in en we nemen snel contact met je op.